Nyhet! Onlinekurser

Vi erbjuder online-kurser för dig som vill lära dig om blomsterdekoration via internet!

Bukett

Lär dig binda en handbunden bukett med blommor plockade i naturen och trädgården i kombination med köpta blommor.
På så sätt menar Anna Gouteva att du får till den där perfekta buketten, vild men sofistikerad!
Lär dig även hur Anna skapar buketter med djup och spänning. Vilka blommor passar tillsammans? Vilka färger kombinerar man ihop? Vilken vas skall jag använda? Hur får jag till den där vilda looken? Hur skall jag hålla i blommorna? Detta och mycket mycket mer kommer du att lära dig i kursen.
Detta är en kurs som du har användning för i all framtid oavsett om du plockar 10 blommor på ängen eller om du köper olika sorters blommor i en blomsteraffär.

395 kr

 

 

 

 

Blomsterarrangemang

Lär dig skapa ett bordsarrangemang med plockade vilda blommor och trädgårdsblommor i kombination med köpta blommor.
Du får lära dig steg för steg hur du arrangerar alla blommor samt så delar Anna Gouteva med sig av sina småknep om hur du får till en vacker balans mellan vas och blommor. Detta är en kurs som du har användning för under alla årstider och alla säsongens blommor går att applicera med denna teknik.

395 kr

 

 

 

 

Båda kurserna till rabatterat pris!

Vill du köpa båda ovanstående online-kurser så finns det ett paket för dig.

750 kr

 

Vill du ge bort någon av ovanstående kurser?

Vi erbjuder presentkort i både fysisk och digital form! Maila kurs@gouteva.se för mer information och för att beställa!

Beställ!

Kurser

En stor passion vi har är att hålla kurser till blomsterintresserade personer. Anna Gouteva och hennes team har i flera år arbetat som lärare och insperatör, både hemma i Sverige men även i Danmark och Australien. Ett populärt inslag de senaste åren är att ni bokar in en demonstration eller kurs på arbetsplatsen, möhippan eller Kick-offen

Kvällskurser/dagskurser

Dessa kurser kräver inga förkunskaper.

Kvällskurser börjar med att Team Gouteva inspirerar och visar steg för steg alla möjligheter att arbeta med de naturliga materialen. Vi delar även med oss av våra yrkeshemligheter.

Därefter får du möjlighet att skapa och kreera ditt eget blomsteralster i vår fantastiska ateljé. Det bjuds på kaffe och te med för säsongen passande tillbehör.

Naturligtvis tar du med dig ditt egenskapade alster hem och visar upp för familj och vänner! I priset ingår undervisning, blomster- verktyg till utlåning, allt blomstermaterial av bästa kvalitet ingår i priset.

25/3 ”Tulpaner i lyxförpackning”

Vi binder en större tulpbukett och lär oss vilka blommor som gifter sig vackert med denna vackra vårblomma. Som ett andra arbete arbetar vi med exklusiva Franska tulpaner och här lär Anna Gouteva ut ett hemligt knep som förgyller denna ståtliga vårblomma.

kl 17.30-20.30 595 kr

8/4 “Vackra Videung på dörren”

Under kvällen binder vi en modern krans, som vi klär med vackra videung och olika slags eucalyptus. Kransen väljer du om den ska dekorera en dörr eller förgylla ditt fönster.

kl 17.30-20.30 495 kr

11/4 ”Påsk i glasvas”

Ikväll gör vi en bordsdekoration med ståtliga vårlökar, busiga kungsängsliljor och allas favoriter Ranunkler.
Som ett andra arbete lär Anna ut hur man gör en sammansatt bordsdekoration av pärlhyacinter.

kl 17.30-20.30 695 kr

29/4 ”Rätt vaser” Nyhet!

Denna kvällen är för dig som älskar att arrangera olika snittblommor runt om i hemmet. Vi lär oss knepen om hur du hittar rätt vas till olika blommor. Alla har vi någon gång stött på att inga vaser passar. Med lite matematik och kunskap kan du efter denna kvällen alltid hitta det rätta underlaget som förgyller din bukett. Vi avslutar kvällen med att lätta oss att arrangera blommor i den välkända Blomsterfakiren.

kl 17.30-20.30 795 kr

6/5 ”Balkong och Terrassfint”

Alla vill vi ha det fint i uterummet/terrassen!
Vi planterar och grupperar växter i en tålig större utomhuskruka att ställa ut för att sedan se hur den växer och spirar. För att klängväxterna ska bli ståtliga bygger vi en spaljé under kvällen att sätta ner i vårt arbete.

kl 17.30-20.30 895 kr

16/5 ”Buketteknik”

Här tränar vi på den berömda spiraltekniken. Anna visar hur de olika teknikerna används vid bukettbinderi. Vi binder vars en vild och frodig buketter av rosor, pioner, hortensia, syrener och frodigt grönt.

Anna visar knepet att alltid hitta rätt vas till dina blommor.
kl 17.30-20.30 595 kr

23/5 ”Till bords med Pioner”

Denna kväll blir vi experter på att duka
ett bord för långa och mysiga middagar.

Vi gör en bukett med bedårande Pioner och spännande gröna material. Under kvällen dukar även Anna Gouteva upp olika bord och visar de hemliga knepen för en mästerlig dukning. Kom och låt dig inspireras av hur mat, dryck, frukt och blommor förhöjer middagen både till vardag och fest!

kl 17.30-20.30 795 kr

NYHET!
1/6 + 2/6 ”Workshop”

Detta är en diplomerande kurs för dig som vill få en bredare kunskap i blomsterdekoratör yrket. Under två dagar går Anna Gouteva igenom de olika binderiteknikerna på djupet och fördjupar oss i färglära.

kl 9- 14 lör-sön 3795 kr. (lättare lunch ingår)

Kvällen börjar med att Anna Gouteva inspirerar och visar möjligheterna att arbeta med de naturliga materialen.

Hon delar även med sig av sina yrkeshemligheter. Därefter får du möjlighet att plocka ihop ditt eget material och skapa egna fantastiska blomsteralster.

Naturligtvis tar du med dig ditt/ dina egenskapade alster hem och visar upp för familj och vänner!

Anmäl dig här: Kurs@gouteva.se.

Kursanmälan är bindande. Vid anmälan tilldelas ni betalningsuppgifter via mail.

I priset ingår undervisning, blomsterverktyg till utlåning, allt material av bästa kvalitet. På alla kurser bjuder vi på gott kaffe el te.

Bokningsvillkor

På grund av begränsat antal platser är anmälan bindande.

För anmälan: Maila namn, adress och telefonnummer för samtliga deltagare till kurs@gouteva.se. Vid avbokning senare än 14 dagar innan kurstillfället debiteras full avgift.

håll utkik här och följ oss på Instagram @gouteva efter våra kurser höst/vinter 2018

Privat inspiratör/dekoratör

Denna kursen borde alla butiksinnehavare unna sig!

Den riktar sig till dig/er som redan jobbar som blomsterdekoratör och vill unna dig själv eller dig och din personal massor med inspiration och kreativitet.

Under denna utbildning får ni kvalitetstid med Anna Gouteva och lär er precis det ni känner att ni saknar kunskap om eller vill fördjupa er inom.

Ni kanske behöver nya idéer om hur buketter och dekorationer kan skapas på ett nytt sätt?
Eller vill ni göra en total ”makeover” av er befintliga butik där vi tillsammans kan exponera och skylta om butiken med ert befintliga material och rekvisita?
Du och din personal kanske vill ha en säsongsbetonad blomsterdemo och bara få sitta och insupa massor inspiration av mig?
Roliga tips och råd hur du packar in dina blommor snyggt och lyxigt ?
Tips och råd hur du skyltar om dina skyltfönster på ett kicks ?

Tillsammans lägger vi upp en plan på vad ni vill lära er. Antingen så hålls kursen i er butik eller i våra lokaler.

Pris: 6000 kr/dag exkl moms + blomstermaterial + resa och milarvode.

Privat kurs

Denna Kurs är riktad till dig som har en viss kunskap redan eller ingen erfarenhet inom blomsterbranschen men du känner dig nyfiken att prova på detta. Under denna utbildning får du privat undervisning av Anna Gouteva och möjligheten att lära dig precis det du känner att du önskar veta mer om. Tillsammans lägger vi upp en plan på vad du vill lära dig.

Rekommenderad kurstid, minimum 2-3 dagar.

Förslag på kursinnehåll:

Dag 1: Träning av spiralteknik, blomsterhantering och förståelse för hur och vilka blommor som passar med varandra i ett blomsterarbete.

Dag 2: Bukettbinderi. Vi tränar på att binda olika buketter. Ex.vis en hög pampig bukett, en naturlig luftig bukett och avslutningsvis en kompakt bukett.

Dag 3: ”Till bords”. Vi dukar bord med olika dukar, serviser, servetter och fokuserar på vilken blomsterdekoration som passar till vardera bord och varför. Under dagen gör du två stycken bordsdekorationer och avslutar med en vinglasdekoration.
– Gröna och blommande krukväxter. Du får tips och råd på hur växter skall skötas. Andra frågor som vi tar upp är: I vilka väderstreck olika blommor trivs i och i vilka krukor som framhäver växterna bäst? När och hur ofta blommar olika växter?

Efter kursen erhåller du ett intyg och diplom.

Kurstid: Kl 10-15

Pris: 3500:-/dag exkl. moms (allt material och undervisning ingår).

Skicka din intresseanmälan till: kurs@gouteva.se

Möhippa/ Svensexa

Överraska den blivande bruden eller brudgummen med en blomsterkurs tillsammans med kompisgänget. Kursen skräddarsys helt utefter era egna önskemål.

Förslag på kursinnehåll:

1. En 2 timmarskurs/ett arbete, Ni välkomnas med ett glas mousserande vin och ost medan vi visar hur man binder en romantisk kompaktbukett. Därefter gör alla deltagare sin egen bukett som ni naturligtvis stolt tar med er hem i en praktisk vattenbehållare.

Pris: 550 kr/pers

(Min 10 pers). Vid färre antal, begär offert.

Samtliga upplägg kan även kombineras med mat och dryck i samarbete med vår fantastiska granne, @SaltimportenCanteen (med fullständiga rättigheter) som kan erbjuda en oförglömlig måltid. Begär offert.

(Alla priser är inklusive moms)

Skicka din intresseanmälan/ offertförfrågan till: kurs@gouteva.se

Konferens/ Team Building och Kick off

Till Konferenser, Kickoff, Teambuildning är blomsterkurser ett spännande och kreativt alternativ. Alla tycker om blommor. Antingen så kommer ni till oss i mina fantastiska lokaler eller så kommer jag till er arbetsplats.

Förslag på kursupplägg:

En 2 timmarskurs/ett arbete. Ni välkomnas med ett glas mousserande vin medan vi visar hur man binder en kompakt bukett i säsongens blommor och därefter gör alla deltagare sin egen bukett som ni naturligtvis stolt tar med er hem i en praktisk vattenbehållare.

Pris: 550 kr/pers

(Min 10 pers) vid färre antal, begär offert .

Samtliga upplägg kan även kombineras med mat och dryck i samarbete med vår fantastiska granne, Saltimporten Canteen (med fullständiga rättigheter) som kan erbjuda en oförglömlig måltid. Begär offert.

(Alla priser är exklusive moms)

Skick offertförfrågan till : foretag@gouteva.se
Ange önskat antal deltagare, datum och önskad kurstid så återkopplar vi med ett förslag på upplägg och pris.